fredag den 29. juli 2011

jeg er gået kold....


Erik Kold.... I løbet af sommerferien er der flyttet lidt Erik Kold plast ind i huset.


På Carlas værelse står 2 til dimseopbevaring. Den lille uden blomster stod i går og ventede på mig i Helsingør, til den nette sum af 5 kr... Da svigermor så den, sagde hun: "sådan nogle har jeg da også nogle af, vil du have dem?" Så med hjem fra besøget i eftermiddag kom bla den store med blomster.


Små kammerjunkere i en spaghettidåse ved siden af kaffedåsen fra min farmor.


Har en svaghed for rødt i mit køkken....
Spaghettidåsen startede det hele. Jeg fandt den i Løkken, da vi var på somemrferie. Den måtte med hjem også selvom den kostede mig 35 kr.


Lidt mere rødt...


Denne kom også med hjem fra svigermor i dag. Jeg har endnu ikke besluttet hvad den skal bruges til. 


Den blå, som ikke er en ægte Kold, ville Jalte gerne have til alle de små legodimser. Så han væltede alle klodserne ud på gulvet og gik sammen med lillesøster i gang med at finde de små dimser.

6 kommentarer:

 1. Hedder de bøtter Erik Kold???? Dem har jeg sandelig også haft mange af, men for et par år siden, blev de skiftet ud med tupperware, fordi de runde bøtter fyldte for meget - der er ikke nær så meget spildplads med tupperwarwn som er rektangel formede. Det er nu sjovt, at se, at næste generation synes om den slags :-)

  SvarSlet
 2. Hej Dorte
  De er superskønne Kold dåserne. Og ting og dimser er der nok af især på et børneværelse. Du har et ualmindeligt lækkert køkken. Og så dejligt når ældre generationer "finder" de skønne ting frem, som vi bare elsker.
  God aften
  AD

  SvarSlet
 3. Jeg kan huske min Farmor havde dem i sit sommerhus- dengang for 1000 år siiden, da jeg var barn :-)
  Du har et dejligt køkken !

  SvarSlet
 4. Randi; ja, de hedder Erik Kold. eller rettere sagt, det manden der har designet dem. Tupperware er godt, det står også i mit skab, men fremme synes jeg at disse er smukkere.

  Anne Dorthe; Jeg er så glad for dem! Og god opbevaring til dimser og dutter får man aldrig for meget af. Køkkenet er dejligt, men desværre meget lille.

  Miri; Tak Miri, du har også et dejligt hjem. Og hvilke bedstemødre har ikke haft kold-bøtterne?

  Dorte :O)

  SvarSlet
 5. Hei, så fin blogg du har. Kjempefint med de røde fargene på kjøkkenet;) Jeg gleder meg til å lese mere på din blogg, beste hilsner fra Wilhelmines blogg i Norge

  SvarSlet
 6. Sikke mange fine køkkendetaljer ... Vild med de røde strejf :-)

  SvarSlet