torsdag den 14. juli 2011

Der var en kaffedug eller 3


Jeg er ret vild med de gamle broderede kaffeduge, har efterhånden en pæn samling med henblik på at sy tøj til de dejlige tøser. Jeg har bare ikke rigtig nænnet at sætte saksen i dem. Men nu er startskuddet gået. Faktisk blev der også en tunika nr 2, men den ville Carla så gerne have, og det synes moderen jo ret godt om. Den ligger nu i vasketøjskurven, men når den er ren skal I få et billede med Carla pigen i.


Forstykket på denne tunika er klippet af en skøn lyserød kaffedug med blomsterkurve. Ryggen ser ud som ærmerne - småblomstret i de farver som er i broderierne. I halsen er der sat en løbegang af lidt vintage sengetøj med skønne blomster på række.


Kjolen er klippet af 2 forskellige duge med skønne broderier i de blå nuancer. Jeg synes den er vidunderlig sommerlet og skøn. Disse to skønheder kommer på de virtuelle hylder i min lille butik

8 kommentarer:

 1. Ih, hvor er de fine. Det kunne være at jeg også skulle begynde at samle på kaffeduge og sy sådanne skønheder til min Karla.

  Kh Gitte

  SvarSlet
 2. Meget smukke - især nummer 2 er jeg ret vild med!!! KH Lisbeth

  SvarSlet
 3. Så kan det vist ikke blive bedre, hvilken fantastisk ide og hvor er de bare søde.

  SvarSlet
 4. Gitte: Min Carla er meget glad for sin kaffedugs-tunika.

  Kolorista: Mange tak, selv har jeg ikke en farvorit, endnu.

  Bebiane: Mange tak, jeg har planer om flere slagtninger af duge i nær fremtid.

  Dorte :o)

  SvarSlet
 5. Hold op, nogle lækre ting du laver:-) Jeg melder mig under fanerne som fast læser!!!

  SvarSlet
 6. Hej, hvor er de fine! Jeg har også haft fat i duge og haft samme ide, har ik tid til at linke lige nu, men du er velkommen forbi min blog og snuse, og der er tilmed en give-away i spil! Melder mig som læser her, vi har meget ens smag synes jeg:)

  SvarSlet
 7. Ambeien tidak hanya diderita oleh pegawai kantoran saja. Ibu hamil pun sering mengalami ambeien dan hal tersebut wajar.cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling joos Mengapa Ibu hamil wajar mengalami ambeien. bagaimana menyembuhkan ambeien pada saat kehamilan. Artikel ini akan membantu kita menemukan jawabannya dan juga membahas 9 rahasia untuk menyembuhkan ambeien pada saat kehamilan.

  SvarSlet