torsdag den 29. december 2011

Storebror en strikkeproces


Her er Storebror. Jeg er glad for resultatet. Denne råhvide version med de små fine duffelcoatknapper er jeg selv ret begejstret for. Storebror har efterhånden været længe undervejs. Der er nemlig blevet strikket julegaver i december. Ikke gaver som jeg selv skulle give væk, men som andre skulle give væk. En trøje for en af mandens kollegaer og derefter en trøje for en af mine egne.


Der er strikket forskellige størrelser og en lille variant. Så med i Storbror opskriften kommer en søster. Søster åbnes/lukkes kun i den ene side.Der er også styrikket i forskellige garner. Den lyse brune og den røde er begge strikket i velkendt blackhill fra garnudsalg. Den Strorbrorvesten med de mørkebrune knapper er strikket i ukendt med skønt skønt samarkand garn fra Dorthes butik Modestoffer. Garnet er blødt og lækkert og med en skøn glans fra silken.


Der skrives noter, der rettes og lige om lidt er opskriften færdig og klar til at blive strikket til alle de skønne drenge og piger mellem 2 og 5 år.
Vestene i denne post bliver sat til salg, da jeg ikke har brug for så mange veste i samme stil.
Den råhvide vest øverst er str. ca 2 år. Den er 26 cm bred og 33 cm lang. Prisen er 225 kr inkl. porto.

7 kommentarer:

 1. Hej søde Dorte
  Vil du ikke hurtigst muligt sende 5 opskrifter i vores retning. De er da bare helt vildt fine, de nye veste.

  Knus fra Trine og Jane

  SvarSlet
 2. Virkelig fint med duffelcoat-knapperne, dejlig model.
  Solhilsner Stine

  SvarSlet
 3. Hvor er du kreativ. Det er en skøn model. Ville ønske jeg havde nogle småbørn at strikke til.

  SvarSlet
 4. Hvor er den fin, Dorte. Rigtig godt nytår og tak for din søde hilsen. kh Mette

  SvarSlet
 5. Hvor er de fine, se bare hvor forskellige de bliver, når der kommer andre knapper på. Flot.
  Godt nytår til dig og dine kære.

  SvarSlet
 6. Det er nogle flotte ting du laver og du både syr, strikker og hækler. Jeg kan godt lide at det for mig virker lidt retro. Det kan give mig inspiration fremover. Jeg vil følge din blog fremover. Måske vil du også vil følge min, ihvertfald er du velkommen. Jeg står opført med 3 blog, men den du skal kikke på er annetteskreativiteter.blogspot.com. Hilsen Annette

  SvarSlet