søndag den 2. oktober 2011

blå og orange


Jeg har haft gang i syning af keyhangers. Men da jeg skulle sætte de små karabinhager i, var der kun 3!


De er syet i vintage, retro og lidt nye stoffer.


to blå og en orange.


I de blå er der fint Wiinblad stof.


Her er de der ikke var karabinhager til. Der skal bestilles, så de alle kan blive færdige og få nye ejere.
8 kommentarer:

 1. De er fine - især med det altid smukke Wiinblad-præg :-)

  SvarSlet
 2. Dorte, din æstetiske sans er bare fantastisk og dine salgsteknikker! Jeg er forelsket...igen. Jeg har netop indbetalt penge for iphone sleeve, men jeg bliver nødt til at eje en tilhørende keyhanger, for det er vel sådan at du har tænkt dig at iphonesleeven skal hænge. Jeg er pjattet med den gule, men det må blive et match med wiinblad keyhangeren. har du fastsat en pris?

  SvarSlet
 3. Hej Dorte, dine nøglesnore er super flotte :-) har du modtaget pengene for opskriften til 'Carlas mor'? Sender du den til anneclementf@gmail.com ? Jeg er ikke selv god til at strikke, men tror bestemt min mor kan overtales :-) god dag til dig og dine-Anne

  SvarSlet
 4. Kære Dorte! Tusind tak for den fine opskrift. Min mor er blevet overtalt og jeg har købt garnet ;-) mht til mængden af garn har jeg lige et forståelses spørgsmål... er jo novise inden for strikke området..
  jeg har købt 12 nøgler a' 120 meter, det gir' 1440 meter, men du skriver der skal bruges ca 2500 meter?? er det rigtigt forstået? Jeg synes det virker af meget med 24 nøgler??? eller er det bare mig???

  håber du nyder efteråret, kh Anne

  SvarSlet
 5. Hej Anne.
  Kunne du ikke lige sende mig en mail på
  dortea74(a)hotmail.com. Så skla jeg nok guide dig i forhold til opskriften.
  Dorte

  SvarSlet
 6. Ambeien tidak hanya diderita oleh pegawai kantoran saja. Ibu hamil pun sering mengalami ambeien dan hal tersebut wajar.cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling joos Mengapa Ibu hamil wajar mengalami ambeien. bagaimana menyembuhkan ambeien pada saat kehamilan. Artikel ini akan membantu kita menemukan jawabannya dan juga membahas 9 rahasia untuk menyembuhkan ambeien pada saat kehamilan.

  SvarSlet