onsdag den 16. februar 2011

babuska


I dag har jeg været hjemme for at pleje halsbetændelse nr på på 2½ uge.... Lægen har foreslået at jeg får fjernet mine mandler! Der er drukket masser af te, noget med honning, noget uden og så en enkelt Chai latte. Jeg fik også syet denne dejlige pude. Min svigermor har broderet de fine babuskaer der pryder puden.

5 kommentarer:

 1. Hvor er den fin! Jeg er stadig super glad for den gule/sorte pude, jeg har købt af dig. Den pynter hver dag i min sofa:-)

  SvarSlet
 2. Den er superflot! Skønne farver.
  Jeg vil anbefale dig at få de mandler fjernet! For 3 år siden havde jeg halsbetændelse 6 gange på 12 uger og den følgende sommer fik jeg fjernet min mandler og jeg har ikke haft halsbetændelse siden :-)
  Har så tilgengæld lige skrabet mig en mellemørebetændelse til, så helt er jeg altså ikke sluppet...

  SvarSlet
 3. Stakkels dig...
  Men puden er fin :-)

  SvarSlet
 4. Håber den fine pude kan hjælpe lidt på humøret, så du hurtigt bliver rask igen!

  SvarSlet
 5. Ambeien tidak hanya diderita oleh pegawai kantoran saja. Ibu hamil pun sering mengalami ambeien dan hal tersebut wajar.cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling joos Mengapa Ibu hamil wajar mengalami ambeien. bagaimana menyembuhkan ambeien pada saat kehamilan. Artikel ini akan membantu kita menemukan jawabannya dan juga membahas 9 rahasia untuk menyembuhkan ambeien pada saat kehamilan.

  SvarSlet