søndag den 16. januar 2011

hele serien....


Her er hele den lille serie af kosmetikpunge jeg fik syet i fredags. De 4 første kunne jeg fortografere mens det var lyst. Men de sidtse 2 blev først færdige fredag aften, så de kunne ikke komme med i sidtse indlæg. Den første er med Dybbøl Mølle, sort Marimekke og sort/hvide køkkentern.


Her er det store prikker i stærke farver sammen med lidt kaffedug.


Gåsetårnet tilsat to forskellige slags retro/vintage sengetøj.


H.C Andersens hus fik selskab af både nyt og gammelt. Denne er nok min farvorit. Synes at det orange spiller rigtig godt sammen med det støvede turkise.


Endnu et stykke af de store prikker. Her sammen med en bid dug med orange blomster. Bagsiden er også lidt kaffedug men i lyserøde nuancer.


Den sidste er et lille billede af en vævestue samme med nye stoffer på forsiden og et stykke dug på bagsiden. Meget tøset, men farverne i broderiet fik lov at bestemme. De leder alle 6 efter nye hjem.

4 kommentarer:

  1. - og de er bare så fine!

    SvarSlet
  2. Dorthe Danner Lund23. januar 2011 kl. 22.57

    Wauv jeg har lige forelsket mig i kosmetikpungen med gåsetårnet. Den må jeg eje...kan det lade sig gøre? Jeg arbejder på Danmarks Borgcenter og kigger på tårnet hver dag ( når jeg ikke som nu er på barsel). Og en anden ting: hvordan gik det lige til at vi næsten kalder os det samme? Jeg har været duttelut siden jeg var barn da jeg hedder Dorthe Lund men sagt i en hast blev det altså til duttelut. Nu er jeg mere Dut end lut. Angående pungen: dorthedanner@hotmail.com. Vh Dorthe

    SvarSlet