søndag den 5. december 2010

julemarked


I går morges morges pakkede j eg bilen og kørte mod Valby, for at være med på julemarked arrangereret af en forening, hvor en af mine kolleger er med.

Ude i haven havde jeg "fældet" et stort sideskud på vores syren, som vi ikke havde fået skåret væk i foråret! Jeg brugte det lille træ til at vise mine filthjerter frem.

Jeg fik solgt en del af mine sager, så da jeg sidst på eftermiddagen kørte mod Køge igen, var jeg glad og tilfreds. Og så håber jeg at jeg får lov at komme med som gæst en anden gang.

2 kommentarer:

  1. Nøj, hvor ser det hyggeligt ud! Sikke mange fine ting, du har fået lavet. Skønt med et godt salg, når du har gjort så meget ud af det.
    God søndag :-)
    Tina

    SvarSlet
  2. Ambeien tidak hanya diderita oleh pegawai kantoran saja. Ibu hamil pun sering mengalami ambeien dan hal tersebut wajar.cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling joos Mengapa Ibu hamil wajar mengalami ambeien. bagaimana menyembuhkan ambeien pada saat kehamilan. Artikel ini akan membantu kita menemukan jawabannya dan juga membahas 9 rahasia untuk menyembuhkan ambeien pada saat kehamilan.

    SvarSlet