fredag den 23. juli 2010

det lille køkkenDet hele startede med at Carla og jeg skulle sortere lidt i hendes, efterhånden store balje, med legemad. Kun det gode skulle blive inde, resten skulle i legehuset. Det greb om sig og sorteringen endte med oprydning og rengøring på værelset. Carlas lille køkkenhjørne kom fra gangen og ind på værelset.Den lille tallerkenrække hængte rå og ikke så pæn ude i vores garage, da vi købte huset. Efter lidt hvid maling kom den op at hænge, de små Totte og Lotte bøger stod her tidligere. Nu er det testellet, tebreve, mælk og små kager, der pryder den lille hylde. Jeg er så glad for de små emalje gryder i de skønneste blå og grønne farver og selvfølgelig den lille hvide emalje kande. Delene er fundet enkeltvis i genbrug eller på loppemarked.Da vi var færdige, blev der leget restaurant. Jalte lavede lækre anretninger til Carla, der nyder serveringen. Efter maden blev der danset til Lille Nørd, for der er jo musik på en restaurant, mor.

7 kommentarer:

 1. Hvor fint og HYGGELIGT! Glæder mig til at min lille pige bliver stor nok til et legekøkken...hvis hun så gider ha et :-S

  SvarSlet
 2. Det ser så hyggeligt ud. Vi startede også på den helt store "make over" på Lillys værelse igår aftes. Vi er ikke færdige endnu og skal bruge noget af ferien på at gøre det hyggeligt og 4-års venligt. Der er bunker af legetøj som bare ligger og fylder og jeg glæder mig helt til at rydde ud og gøre ved!
  God weekend.
  Kh Line

  SvarSlet
 3. Hej Dorte!
  Eeh, hvor er det FINT! Og Lille Nørd... det er da bare perfekt restaurant-musik ;-)
  Krammere S

  SvarSlet
 4. Hej Piger.
  Mange tak for jeres søde ord om det lille køkken. Jeg glædes stadig meget over resultatet. Jeg har fundet ud af at der nu mangler et sæt nye grydelapper, de gamle er væk, og så et viskestykke. Så mor må i gang, og lave færdigt, så det kan blive en del af fødselsdagsgaven.
  Dorte

  SvarSlet
 5. Sikke et dejligt værelse ! Med plads og rum til leg :-)

  SvarSlet
 6. Ambeien tidak hanya diderita oleh pegawai kantoran saja. Ibu hamil pun sering mengalami ambeien dan hal tersebut wajar.cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling joos Mengapa Ibu hamil wajar mengalami ambeien. bagaimana menyembuhkan ambeien pada saat kehamilan. Artikel ini akan membantu kita menemukan jawabannya dan juga membahas 9 rahasia untuk menyembuhkan ambeien pada saat kehamilan.

  SvarSlet