onsdag den 23. juni 2010

BukserI børnehaven havde de for en måneds tid siden tøsedage, hvor dette sæt blev brugt. Tøjet er identisk med det tøj, som Wilma havde på, da hun flyttede ind. Da dukker og dukkevogne skulle med i børnehave, skulle de to piger da være ens! Jeg syr alle Carlas bukser, for det meste blomstrede, tøsede og dog praktiske. Da vi har været urolig glade for disse bukser, har jeg besluttet at lægge dem på hylderne i min shop. Disse bukser laves i str. 74 til 8 år.Det samme vil jeg gøre med disse skønne, bløde og lette piratbukser. Dem har Jalte været rigtig glad for, de sidste par år, blandt fordi han ikke slider hul på de bare knæ. De sys i denne fine stribede udgave eller en ensfarvert mørk udgave, som bukserne under er syet op i. Disse bukser sys str 2 - 8 år.
Disse bukser sys i str 74 - 5 år. en lille variant af bukserne ovenfor. Disse skønne posebukser er lange i benene og har breb bred rib i livet. På siden af bukserne er påsyet lommer, her små biler.
Har du lyst til at dine ungerne skal have bukser, kan de indtil videre bestilles via mail dortea74(snabel a)hotmail.com eller som kommentar herunder. Fortsat god Sankt Hans.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar