søndag den 11. april 2010

kæledyr og en enkelt blomstDa jeg fik dette allium-broderi mellem hænderne, nænnede jeg ikke at klippe i det. Jeg har tilsat lidt mere lilla og en smule grøn. Synes den er blevet så fin. Puden kommer i shoppen lige straks. Den vil gøre sig fint i en sommergyngestol eller som her på en slagbænk mellem fattigmandssølv.Til den forestående børnebazar i Remissen d. 8. og 9. maj er der blevet syet et par puder mere. Denne gang med kæledyr. En lille sød hundehvalåp venter her på en ny ejer, er det mon dig?Denne lille killing er blevet tilsat tøsestof, så den må vist vente på en lille katte glad pige.

5 kommentarer:

 1. Great animal cushions! So groovy! Did you grow up in Aars & know henrik Thompsen??

  SvarSlet
 2. sikke dog nogle skønne puder....
  Har selv lige købt lidt gamle broderier i ramme i Grenå i Påskeferien, som jeg håber at få gjort noget ved a´la dine fine kreationer.
  stine:)

  SvarSlet
 3. Hvor er det dejligt at du lige skriver på min blog.. jeg har ikke været forbi din blog før og er bare så glad for at jeg kiggede forbi.. tak for kigget.. fine sager du laver og rigtig god stil.. Kærligst fra C

  SvarSlet
 4. Øj, hvor er den øverste flot! Jeg har en dug liggende i skuffen som min Bedste engang lavede til min konfirmation med gamle tegninger jeg i tidens løb havde foræret hende. Gennem bloggerne er jeg kommet til den beslutning, at den skal bruges til et eller andet i stedet for at være gemt væk! Sådan en flot pude kunne være løsningen...

  SvarSlet
 5. Pembuluh darah bisa membengkak di dalam anus, disebut sebagai hemoroid internal. Pembengkakan juga bisa terjadi di luar, yaitu di dekat lubang anus, disebut sebagai hemoroid eksternal. obatwasiralami Penderita bisa mengalami keduanya secara bersamaan. Wasir atau hemoroid adalah penyakit yang umum terjadi. Pada usia 50 tahun, hampir setengah orang dewasa menderita gatal-gatal, tidak nyaman dan pendarahan. Ini bisa menandakan munculnya hemoroid.

  SvarSlet