mandag den 22. februar 2010

Wilma flytter indPosten kom i dag med en pakke til Carla. Og post er altid dejligt at få, især den uventede. Vi var så heldige, at posten kom før hele familien drog i biografen for at se Prinsessen og frøen.Inden i dukkede det fineste lyselilla og lyserøde silkepapir op. Der var endda også en lille overraskelse med.Prøv lige at se Carlas ansigt. Hun blev meget glad og overrasket, da hun så indholdet. Det gjorde far og mor nu også, for vi havde glædet os til at se hendes reaktion.I kassen lå den underskønne Wilma, som Wenche, der er en enormt dygtig dukkemager, havde lavet. De to piger ligner hinanden og lykken var stor. Lidt sjovt med frisuren... Det er ikke ret tit at Carla gider fletninger, men i dag kom hun selv, inden posten kom, og bad om fletninger. Wilma er bare helt perfekt og fuldstændig gennemført. I kan se flere billeder hos Tusindfryd. Tusind tak, Wenche, vi er så glade for dit store arbejde.

3 kommentarer:

 1. Sådan en fin dukke kan man da også kun blive glad for.. Men ih ja, det lyser jo langt væk, at den bare er sagen :-)

  SvarSlet
 2. Selv tak ;-) Hvor det glæder at se de billeder det er så sjældent jeg er tilstede når den lille dukkemor får sin dukke ;-)!!! Tusind tak.

  En stor hilsen til de to piger herfra.

  KH

  SvarSlet
 3. Dejlig glæde der strømmer ud af billederne. Noget af det første jeg lagde mærke til var at de begge havde fletninger...
  Wenche laver nogle meget smukke og elskelige dukker

  SvarSlet