tirsdag den 17. november 2009

Fredes lille ugle

Til daglig er jeg skolelærer i Køge - i min fritid strikker jeg så pindene gløder... Mine 2 dejlie børn kan ikke aftage alt det det jeg strikker. Derfor er jeg begyndt at skrive opskrifter. Opskrifterne tager udgangspunkt i strik som mine egne børn har afprøvet og godkendt på flere måder.


Min første opskrift var "Tøsevesten", som jeg strikkede til Carla for at hun kunne holde sig varm i vinterperioden. Hun har været ørebarn og har de sidste vintre levet med uldveste. Den blev populær og jeg blev spurgt om den ikke kom til voksne. Det gjorde hun, "Den voksne tøs".


Der skulle også være noget til de små smarte drenge og det sammen med at en gammel seminarie ven fik en søn gav anledning til "Bertram".


Til de lidt større drenge har jeg nu lavet "Fredes lille ugle". Jeg håber I kan lide ham, og tager godt i mod ham og de andre.


Skulle du få lyst til at strikke, kan du finde opskrifterne i min lille web-shop

5 kommentarer:

 1. Hej
  Spændende at kigge ind her.Jeg kommer igen!!
  kh. Birgitte

  SvarSlet
 2. Fede opskrifter. Er helt vild med voksenvesten, og vil i samme åndedrag lige gøre dig opmærksom på at billedet med trøjen der skulle linke videre til bestilling og opskrift ikke virker. Jeg vil nemlig meget gerne købe en sådan opskrift af dig, hvis du sælger af dem?

  /Louise

  SvarSlet
 3. Hej Louise.
  Mange tak for roserne om mit strik. Jeg har lige været inde og kigge på linket, der nu skulle virke.
  :O) Dorte

  SvarSlet
 4. Heysa!

  Super sød stribet pullover.
  Jeg kigger helt sikkert forbi igen.
  Ha' en dejlig juletid ;)

  Kh Kris

  SvarSlet
 5. Hej. Jeg kunne virkelig godt tænke mig at strikke tøsevesten til mit barnebarn, men jeg kan ikke komme ind på din webshop.
  Hvad gør jeg?
  VH Jette

  SvarSlet