onsdag den 20. april 2011

varm kaffe...


Lidt billedspam af de sidste nye kaffehætter. De skal med til Odense i maj, hvor jeg dog glæder mig. Håber I har lyst til at komme forbi, så vi kan få en lille sludder. Håber selvfølgelig også at få solgt noget, så det ikke bliver en undeskudsforretning at tage over broen. Den første hætte er i brune og blå farver.


Bagsiden er lidt kaffedug og stor brune køkkentern, er vild med det stof. Fandt det for et par  uger siden i den lokale genbrug, og måtte hjem og klippe i det med det samme.


Satte saksen i et par duge med rose nuancer.


Og brunt på bagsiden.


Den sidtse i denne omgang er lidt anderledes. Den store blomst fra en retrodug og de røde retrohjerter blev til denne kaffehætte.


Bagsiden med små blomster.


Her er den samlede flok. Kunne beholde dem alle! Hvis du ikke kommer til den forhåbentlig fantastiske forårsmarked i Odense, men gerne vil eje, kan du sende mig en mail.

3 kommentarer:

  1. jeg drikker ikke kaffe, men for pokker, hvor er du go' til at sætte stofferne sammen. Jeg har nogle dejlige broderier, men endnu ikke modet til at klippe i dem.

    SvarSlet
  2. Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.

    SvarSlet