tirsdag den 30. marts 2010

pudekamp


Mine to skønne unger i en glad pudekamp. Dagen i dag har været rigtig hyggelig og nu har farmand også ferie.

eventyr



Jeg har en sød ung tante, der arbejder i en børnehave. I børnehaven er en pædagog, der fortæller historier med udganspunkt i konkrete ting. Til disse ting ville hun gerne have en eventyrpose, der både var til drenge og piger. Jeg gik på jagt i gemmerne og fandt den yndige lille hyrdinde og nogle meget farlige løver. Jeg håber den falder i god jord. Hvad synes I?



lørdag den 20. marts 2010

dejlige unger



Min søn der snart er SFO barn, hvilket ikke helt er gået op for forældrene. Jalte og Carla går i, efter min mening, verdens bedste børnehave. En børnehave hvor de hver dag mødes med åbne arme, glæde og en oprigtig interesse. I går skulle vi i børnehaven til afslutningsfest for de store. Det er 24 ud af 40 børn der nu skal i skole, rigtig mange. Det skyldes at det er en ny børnehave, der åbnede i januar for 3 år siden. Jalte var et af de første 11 børn, så de er vokset op sammen børnehaven og Jalte. Her sidder han klar som prinsen i "Prinsessen på ærten".



Her overrækkes der diplomer til de stolte børn, der får et stort bifald af alle forældre.



I dag mens drengene var til fodbold, har Carla haft gang i dukkelegen. Wilma startede med et bad, blev nusset "smurt"ind i dejlig creme og til sidst fik hun rent tøj på. Inspireret af alle prinsesserne i går, skulle diademet da på mens Wilma skulle have mad.



Det ser da dejligt ud. der er pære, en lille vaffelis og kage på tallerknen samt mælk at drikke. En lille stemningsrapport så min søster i Nicaragua og bror i Australien kan følge lidt med i ungerne hverdag. Jeg savner jeg begge helt vildt, men glædes over alle jeres oplevelser og udfordringer.

søndag den 7. marts 2010

den røde svampekjole



Her sidder skønne Wilma i Carlas seng og nyder at solen skinner lige ind til hende. Hun har sat sig godt tilrette på Carlas dyne og smiler stille til kameraet. Denne kjole er kantet med brunt kantebånd og har derfor løse ærmer. I halsen lidt pink og ellers samme mønsker som den blå.



Wilma har lige rejst sig op så i bedre kan se kjolen på.

sytøj - strikketøj - dukketøj


Carla bestilte efter nattøjet til Wilma kjoler. Jeg fandt lidt frem og det blev til 2 fine kjoler. En blå med lidt brunt mønster og små tern i halsen.
Her er kjolen i fuld længde. Likdt a-facon og rundet underkant. I ærmerne brugte jeg lidt "knæk"elastik fra lageret, så de kom til at pose lidt.
Der skulle selvfølgelig også lidt små sko til. Tog udgangspunkt i en skøn dukketøjs bog og rettede til efter de skønne små sko Wenche havde syet tiil Wilma. Det er noget småt noget at sy, men jeg er vild med det.
Langt om længe er det blevet til noget strik til mig selv... Jeg strikker gult og jeg tror det ender godt. Det er Pine af Helga Isager. Helga laver fede designs, men man skal være god til at strikke, da det ikke er alt der er logisk i hendes opskirfter. Denne bliver et hit, kan jeg mærke og måske jeg skulle bestille lidt mørkegrå til en lidt mere dæmpet udgave.