søndag den 7. marts 2010

sytøj - strikketøj - dukketøj


Carla bestilte efter nattøjet til Wilma kjoler. Jeg fandt lidt frem og det blev til 2 fine kjoler. En blå med lidt brunt mønster og små tern i halsen.
Her er kjolen i fuld længde. Likdt a-facon og rundet underkant. I ærmerne brugte jeg lidt "knæk"elastik fra lageret, så de kom til at pose lidt.
Der skulle selvfølgelig også lidt små sko til. Tog udgangspunkt i en skøn dukketøjs bog og rettede til efter de skønne små sko Wenche havde syet tiil Wilma. Det er noget småt noget at sy, men jeg er vild med det.
Langt om længe er det blevet til noget strik til mig selv... Jeg strikker gult og jeg tror det ender godt. Det er Pine af Helga Isager. Helga laver fede designs, men man skal være god til at strikke, da det ikke er alt der er logisk i hendes opskirfter. Denne bliver et hit, kan jeg mærke og måske jeg skulle bestille lidt mørkegrå til en lidt mere dæmpet udgave.
3 kommentarer:

  1. Vilket underbart tyg och så himla bra det blev med brunvitrutigt till. Hade jag aldrig kommit på själv. Den blev verkligen jättevacker!

    SvarSlet
  2. obat ambeien wasirr herbal manjur dari De Nature yang paling manjur untuk mengobati wasir atau ambeien parah

    SvarSlet
  3. Penderita Wasir atau Hemoroid di Indonesia Menurut data WHO tahun 2008, jumlah penderita wasir atau hemoroid di seluruh dunia adalah sekitar 230 juta orang. obatwasirtradisional Menurut data Depkes pada tahun 2008, prevalensi hemoroid di Indonesia adalah setidaknya 5,7 persen dari total populasi atau sekitar 10 juta orang.

    SvarSlet