mandag den 8. februar 2010

JalteDenne skønne dreng er min og i går fyldte han 6 år. Det var en helt særlig dag, for der skulle siges farvel til min lillebror. Daniel, som han hedder, drog i dag mod Australien, hvor han det kommende år skal skrive sit farmaceut speciale. Daniels gave til yndlings nevøen, der også er den eneste, var et lille kemishow, som det han har lavet de sidste par år til kulturnatten på universitetet.Daniel forbereder sig i køkkenet. Jeg var blevet bedt om at købe rødkål. Jalte og Carla er blevet forsvarligt klædt på med plast dragter og sikkerhedsbriller.Der blev lavet mange fine ting. I kolberne var der fra start rødkål og kogende vand, ved at komme forskellige "farlige ting" i kolberne skiftede vandet farve til rød, pink, grøn og gul. Det var flot og Jalte var meget optaget af sin gave. Daniel afsluttede det hele med en hjemmelavet bordbombe.
I morges fik vi, med tårer i øjnene sendt ham den lange vej mod Brisbane. Jeg kommer til at savne ham usandsynligt meget. Men vi klarer den, vi har jo skybe.
Tillykke Jalte med de 6 år.

5 kommentarer:

 1. Orh hvor sej en fødselsdagsgave er det lige, et kemi show :o)) Tillykke med Jalte og rigtig god tur til bror Daniel.

  Kh Anette.

  SvarSlet
 2. Tillykke med din dreng.
  Kan godt forstå hvis han er facineret af sin onkel Daniel.
  Kh Birthe

  SvarSlet
 3. Ambeien tidak hanya diderita oleh pegawai kantoran saja. Ibu hamil pun sering mengalami ambeien dan hal tersebut wajar.cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling joos Mengapa Ibu hamil wajar mengalami ambeien. bagaimana menyembuhkan ambeien pada saat kehamilan. Artikel ini akan membantu kita menemukan jawabannya dan juga membahas 9 rahasia untuk menyembuhkan ambeien pada saat kehamilan.

  SvarSlet