søndag den 29. april 2012

Perle hygge


I dag har jeg leget med perler. De små perleplader er nu lavet om tíl brocher, som jeg tager med til Odense. I slutningen af maj er der havnekulturfestival, hvor jeg er blevet inviteret med på Kunsfabrikkens kreative marked. Info kommer må få sit eget indlæg.

onsdag den 25. april 2012

Dygtige datter





En smule billede spam fra søndag morgen. Efter morgenmaden gik Carla på sit værelse og hentede sit strikketøj. Jeg sad med min Ipad i hånden og kunne ikke lade være med at lave en lille billede serie af hende, mens hun strikkede. Jeg er stolt af hende.

Strikkepindene er der er lette og med små dukker i enderne er fra Rice og købt billigt i Stof2000.

lørdag den 14. april 2012

Der er gang i pindene....



Men ind i mellem må man jo have et barn at prøve af på. Carla blev iført denne halve trøje, som er baggrund på en ny opskrift. For nogle år siden lavede jeg en lille babytrøje/cardigan for Marianne og Helga Isager. Det er den model nu til de større børn. Opskriften bliver en del ag Marianne og Helgas kollektion. Jeg er ret glad for modellen, men hvad synes I?


Min lille tøse husmodel ville ikke fotograferes så man kunne se hende.... 

fredag den 13. april 2012

Oprydning

Jeg har rydtet lidt op i havestuen aka min systue. Frem kom lidt som jeg ikke kommer til at bruge. Måske nogle af jeg kunne bruge lidt af mit lille overskudslager....


Dette er en hel side af et voksenbetræk i flot stand. Ingen huller, ingen pletter. Blomsten er placeret midt på siden.
Pris 50 plus porto.




Her er 1½ dynebetræk. Standen er fin ingen pletter men brugt. Prisen for det hele er 75 kr plus porto sælges det hver for sig er prisen 25 kr for det halve betræk og 50 kr for det det hele betræk.

Hvis der er noget der frister, så skriv en kommentar herunder.