tirsdag den 25. januar 2011

EFTERLYSNING


Tænkte om I derude i Blogland kunne hjælpe mig? Jeg efterlyser broderier eller måske diagrammer af Gåsetårnet i Vordingborg. Skulle I have noget liggende, vil jeg blive glad for en lille kommentar fra jer.

søndag den 23. januar 2011

gave til en kollega


I morgen kommer en en kær kollega på besøg med sin lille datter. Kollegaen er blevet gift og jeg har fået til opgave, at stå for både barsels- og bryllupsgave fra alle på lærerværelset. Til datteren er det blevet til et lille tæppe og en Clara. Forældrene får denne pude, som jeg håber de bliver glade for. Er usikker på hvordan farverne passer deres hjem, men broderiet fik lov at bestemme. Valgte dette stykke klokkestreng, da jeg synes ordene passede fint til nygifte...

fredag den 21. januar 2011

veninder



Så kom der endelig knapper i de to Veninder. Jeg har døbt denne model veninden så Lillebror har en at lege med. Når jeg har skrevet mine "veninde" skriblerier ned, kommer der en samlet udgave med "Lillebror og Veninden". Disse to veste str. 3-6 mdr kommer senere i dag til salg her og måske på Amio

varme øre



Brugte i denne uge et par aftener på at strikke denne lille hue med hulkrus til Carla. Er vild med alle de røde farver og det er datteren også.

søndag den 16. januar 2011

strikkepinde gemmerier


Har syet en lille strikkebog til mine knit pics pro. En bog hvor der var plads til både håndtag og mine wires.


Sådan ser bogen ud, når den er slået op. I den ene side er mine håndtag, har gjort plads til både de korte og de lange. I den anden side er mine wires delt op i str. Uha, behøver jeg sige at jeg er glad for resultatet.


Havde min strikkebog med for at vise en strikkeglad kollega. Da min leder så det, bestilte hun fluks et til sine rundpinde og strømpepinde. Herover er etuiet til strømpepindene.


Her er der åbnet op, også her er der plads til korte og lange pinde.


Her er strikkeetuiet til hendes rundepinde. Havde frie hænder, men de skulle laves i blå og grønne farver.


Jeg har syet etuierne forskellige men så man kan se at de hører sammen. Det håber jeg i hvert fald kan ses. Jeg håber at Hanne bliver glad for sine nye strikkepindeopbevaring.

hele serien....


Her er hele den lille serie af kosmetikpunge jeg fik syet i fredags. De 4 første kunne jeg fortografere mens det var lyst. Men de sidtse 2 blev først færdige fredag aften, så de kunne ikke komme med i sidtse indlæg. Den første er med Dybbøl Mølle, sort Marimekke og sort/hvide køkkentern.


Her er det store prikker i stærke farver sammen med lidt kaffedug.


Gåsetårnet tilsat to forskellige slags retro/vintage sengetøj.


H.C Andersens hus fik selskab af både nyt og gammelt. Denne er nok min farvorit. Synes at det orange spiller rigtig godt sammen med det støvede turkise.


Endnu et stykke af de store prikker. Her sammen med en bid dug med orange blomster. Bagsiden er også lidt kaffedug men i lyserøde nuancer.


Den sidste er et lille billede af en vævestue samme med nye stoffer på forsiden og et stykke dug på bagsiden. Meget tøset, men farverne i broderiet fik lov at bestemme. De leder alle 6 efter nye hjem.

fredag den 14. januar 2011

samlebånd


I dag er der syet lidt på samlebånd. Startede dagen med at klippe. Det blev til en masse små stykker, der røg forbavsende få afklippede stumper i skraldespanden. Her er det bforeløbige resultat. 4 fine kosmetikpunge, der sættes salg på Amio, min facebook gruppe og min egen lille shop 

onsdag den 12. januar 2011

inflation i etuier


Endnu et etui er blevet færdigt. Denne gang er det et længe lovet til Jaltes Nintendo. Efter at have leget lidt med papir, var mønsteret klar. Her ses etuiet fra forsiden.


Her er der åbnet op. I klappen er der plads tril 4 spil.


På bagsiden ses den meget enkle men effektive lukning - en tynd rund elastik. Jalte er meget glad for det, men har bestilt et med robotter. Så mor laver med glæde et nyt. Der er flere etuier på vej...

fredag den 7. januar 2011

uden ridser...


Fik ny telefon i julegave. Dejligt. Den skal der jo passes på og man skal da også kunne se, hvem der er ejeren. Begge dele er vist løst.