tirsdag den 28. december 2010

småtterier...


Der er vokset en lille bunke med små strikkede sager frem. Små djævlehuer og veste i forskellige former. Godt at der er udsigt til babyer både i familien og blandt venner.


En af mine veninder skal have sit første barn en gang til næste år. Derfor måtte jeg da lige lave en lille ting til hende. Tog udgangs punkt i Lillebror og nu har han fået en Veninde.


Og så er der selvfølgelig den skønne lille Clara fra Helga. Strikket i det skønneste bløde uld/cashmere fra Kenneth. De løse ender skal hæftes og knapper sys i.

fredag den 10. december 2010

Wilma og Leo


Hver fredag har jeg skemafri. Jeg nyder det, og får nået en masse. Synes jeg selv. Der sys og strikkes bestillinger og der idéudvikles og skabes nye opskrifter. Ungerne har selvom Jalte skal i skole kl 8.00 en mere stille og rolig morgen. Så hele familien har glæde af denne dag.
I dag ville jeg sy nisse/juletøj til ungernes dukke/bamse. Pakke det ind og lægge det i julesokken med en lille hilsen fra nissen. Planen var at de skulle have det på søndag, hvor hele familen tager toget til KBH for at kigge og prøve Pyrus, Kandis og Gyldengrøds kostumer. Et arrangement som cool couture står for. Arrangementet koster 25 kr pr person og hele beløbet går til Børnenes kontor. Kom gerne, der serveres varm kakao...


Øverste billede er den dejlige Wilma i julekjole og ceriserød nissehue med sølv kant. Min tanke var at Carla skulle have en kjole af samme stof på juleaften. Under Wilma Ses Leo. Leo var næsten Jaltes første bamse. Han er blevet udstyret med grøn nissehue og en rød julebusseronne.


God weekend

søndag den 5. december 2010

julemarked


I går morges morges pakkede j eg bilen og kørte mod Valby, for at være med på julemarked arrangereret af en forening, hvor en af mine kolleger er med.

























Ude i haven havde jeg "fældet" et stort sideskud på vores syren, som vi ikke havde fået skåret væk i foråret! Jeg brugte det lille træ til at vise mine filthjerter frem.





































Jeg fik solgt en del af mine sager, så da jeg sidst på eftermiddagen kørte mod Køge igen, var jeg glad og tilfreds. Og så håber jeg at jeg får lov at komme med som gæst en anden gang.

fredag den 3. december 2010

lilla strik


Har begået en lille striksag med skønt bladmønster.


Vesten er str. 5 år ca og er lagt til salg lige her. Jeg håber den vil komme til at holde en skøn pige varm i den kolde vinter.