tirsdag den 27. april 2010

lilla og lyseblå...



Sagde på et tidspunkt at Carla aldrig kom til at gå i lilla.... nu gør hun stort set andet! Godt man har et standpunkt til man tager et andet. Jeg er ved at gøre klar til børnebazaren i remisen, hvor jeg skal ses med faster Mette for første gang. Er nu ved at ligge sengetøj på de virtuelle hylder i shoppen. Er vild med det lilla, det samme er Wilma vist...



Det lyseblå var ved at blive for "pænt", derfor blev der syet små bambier fra USA ind i pudebetrækket. Synes det spiller godt op til hinanden. Jeg har betrukket et par knapper med de små brune bambier, så dynebetrækket kan lukkes på en fin måde.

søndag den 25. april 2010

svampe...



Sidder lige nu og ligger nye varer i shoppen. Der skal nemlig sendes nyhedsbrev ud i aften. Skulle nogle af jer måske have lyst til at modtage det? Har lavet en stak kopholdere i skønne svampe fra stof og stil. de skal med til børnebazaren på remisen ved Trianglen d. 8. og 9. maj. Her er de røde...



... og de blå...



... og de klassiske i det skønne uniko stof.

søndag den 11. april 2010

kæledyr og en enkelt blomst



Da jeg fik dette allium-broderi mellem hænderne, nænnede jeg ikke at klippe i det. Jeg har tilsat lidt mere lilla og en smule grøn. Synes den er blevet så fin. Puden kommer i shoppen lige straks. Den vil gøre sig fint i en sommergyngestol eller som her på en slagbænk mellem fattigmandssølv.



Til den forestående børnebazar i Remissen d. 8. og 9. maj er der blevet syet et par puder mere. Denne gang med kæledyr. En lille sød hundehvalåp venter her på en ny ejer, er det mon dig?



Denne lille killing er blevet tilsat tøsestof, så den må vist vente på en lille katte glad pige.

fredag den 2. april 2010

biler biler biler



Som faster Mette skal jeg også på børnebazar i Remissen i København. Jeg havde tanker om, at lave puder til de friske og frække drenge og tage med. Og her er de; grøn, rød og blå biler. Bor du ikke i nærheden af KBH, kan du sende mig en mail, hvis du gerne vil eje en af puderne.
Hver og en er jeg glad for. De er forskellige og alligevel ens. Den grønne er udelukkende lavet i grønne og gule farver med den blå klat fra vinduet.



Den røde lastbil er så stor at den fortsætter om på bagsiden. Den er blevet ledsaget af et par broderede veteranbiler, som er så fint broderede og detaljerige.



Den blå er en lille bobble-bil med seje røde dæk. Og så her er der en lille veteranbil men også små nye biler at finde.