mandag den 30. november 2009

Julekalender


Min mand er lidt af en computernørd og han har lavet en julekalender for min lille webshop. Jeg udtrækker præmier 3 gange i løbet af den kommende måned. Den første låge kan åbnes i morgen, bliver det måske af dig?

lørdag den 28. november 2009

Den lille havfrue


Fik i går, mens manden var til julefrokost, syet lidt. Det blev blandt andet til denne rummelige taske. Tasken er syet i halvpanama, foret med forskellige retrostoffer og på fronten det fineste broderi med Den lille havfrue. Hvor er jeg glad for den. Hun skal ud at luftes, når drengene kommer hjem fra fodbold.

tirsdag den 24. november 2009

bestillinger på vej



Dette herlige retro dukkesengetøj er på vej til Helsingør, men inden synes jeg, I skulle have lov at se det. Jeg har syet sengetøjet så for- og bagside på dynen og puden kan mixes på kryds og tværs. De små bambier er da ikke til at stå for, eller hvad synes I?






mandag den 23. november 2009

min tur

Jeg tænkte at en lille give-away kunne hjælpe mig lidt med at få udbredt kendskabet til min nye blog. Mit første mål er 50 faste læsere, gad vide hvor længe det vil tage? Der trækkes lod, når jeg runder 50 læsere.
Har du lyst til at blive ejer af min lille retro tumling, er reglerne som så mange andre steder:
Man kan deltage i lodtræningen med op til 3 lodder.
- En kommetar på dette indlæg giver et lod.
- At være fast læser på min blog giver et lod.
- At reklamere for min giveaway på din egen blog giver et lod.
Skriv i jeres kommentar hvor mange lodder I har i puljen.

tirsdag den 17. november 2009

Fredes lille ugle

Til daglig er jeg skolelærer i Køge - i min fritid strikker jeg så pindene gløder... Mine 2 dejlie børn kan ikke aftage alt det det jeg strikker. Derfor er jeg begyndt at skrive opskrifter. Opskrifterne tager udgangspunkt i strik som mine egne børn har afprøvet og godkendt på flere måder.


Min første opskrift var "Tøsevesten", som jeg strikkede til Carla for at hun kunne holde sig varm i vinterperioden. Hun har været ørebarn og har de sidste vintre levet med uldveste. Den blev populær og jeg blev spurgt om den ikke kom til voksne. Det gjorde hun, "Den voksne tøs".


Der skulle også være noget til de små smarte drenge og det sammen med at en gammel seminarie ven fik en søn gav anledning til "Bertram".


Til de lidt større drenge har jeg nu lavet "Fredes lille ugle". Jeg håber I kan lide ham, og tager godt i mod ham og de andre.


Skulle du få lyst til at strikke, kan du finde opskrifterne i min lille web-shop

søndag den 15. november 2009

julestue

Jeg er lige flyttet ind her hos blogger, har tidligere boet hos typepad. Jeg tænkte, at der skulle ske noget nyt... Jeg håber, I kan lide, hvad I ser og får lyst til at skrive mig en lille hilsen en gang i mellem. Om et par uger holder jeg sammen med et par andre kreative piger lidt julestue. Du er meget velkommen til at kigge forbi, vi byder på lidt at drikke og lidt juleknas.