tirsdag den 21. juni 2011

Klar til at flyve hjemmefra


Så fik jeg endelig syet kanp i den lille af "kapperne", taget billede og læst opskriften igennem endnu en gang. Carlas kappe er nu helt klar til at flyve hjemmefra. Den kommer i min lille butik en af dagene, den kan også findes på AMIO eller blive din ved at sende mig en mail dortea74(a)hotmail.com. Prisen er 40 kr og str. er fra 2 - 8 år. 

mandag den 13. juni 2011

færdigt arbejde...


... næsten. Carlas Mor mangler bare, at få hæftet 2 ender og 2 knapper der skal sys i, så er den helt færdig. Min plan er, at jeg skal have den på i morgen tidlig, når jeg cykler i skole. Den skal testes, hvor god den er egentlig til at cykle i? Jeg er så glad for den allerede. Kraven er blevet lige som jeg ville have den. På flere tidspunkter troede jeg aldrig, jeg blev færdig! 312 m godt nok på pind 5,5 det er tungt arbejde.Til tider føltes det som om jeg ingen vegne kom. Når der kommer tid skal noterne transformeres om til en opskrift.

torsdag den 2. juni 2011

glæder mig...


...til i morgen. Der tager jeg nemlig bilen mod nord for at mødes med nogle blog"damer" til dejlig sommerhygge hos Ulla. Jeg har sommerfugle i maven, men tror, at vi nok skal finde ud af det og få nogle hyggelige timer sammen.Lige om lidt vil jeg ælte lidt marcipan, sukker og æggehvide sammen til lidt kransekage, der skal med. Der skal pakkes strikketøj og hæklesager, for Ulla vil gerne lære at hækle.
Jeg er ved at lægge sidste hånd på lidt grøn strik - en lille vest.... Jeg kan ligesom ikke få nok af at strikke veste. Der skal lidt kontastkanter på og så er den hjemme, håber jeg.