lørdag den 28. maj 2011

penalhuse


Har hygget med at tænke nye ting, hvilket blev et par penalhuse. Det første i grønne og lyserøde farver krydret med en bid klokkestreng med kirsebær. Troede egentlig at jeg selv skulle beholde dette, men Carla ville meget gerne have det. Så nu bor hendes gode tykke farveblyanter og "sviskelæder" i nyt hus.


Det andet i blå og grønne farver, hvor et vikingeskob pryder toppen. Jeg har leget med lukningerne. Hvilket endte med at det første lukkes på den lange led og det andet på den korte. Der er god plads til alt hvad en skolelærer mener der skal være i et panalhus, det måler nemlig 25x15 cm.

fredag den 27. maj 2011

opskrifter


Der er flere der har spurgt om de kunne køb mine opskrifter, selvfølgelig kan I det. Skulle I være interesseret er det nemmeste for mig, hvis I sender mig en mail på dortea74(a)hotmail.com. Den lilla trøje herover er den lukkede variation af den lille cardigan herunder.


De to små veste findes i samme opskrift som lillebror.


Det varer ikke længe før opskirften på Carlas kappe er klar. Den vokser og kommer også til voksne på et tidspunkt.

søndag den 22. maj 2011

teststrikker søges


Jeg er ved at lægge sidste hånd på opskriften til denne poncho-trøje og kunne godt bruge en teststrikker. Skulle der mon være en her i blogland, der har lyst til at strikke denne? Gerne lidt hurtigt og med en lille kommentar om læsbarheden af opskriften, vil jeg blive uanmindeligt glad. Læg en kommentar og mail adresse, så sender jeg opskrift. Opskriften findes i str. 2-3 år, 4-5 år og 6-8 år.

søndag den 15. maj 2011

sommerben...


Er der noget mere skønt end friske drenge med sommerben. De blå mærker hist og pist der viser, at der er blevet leget. Jeg har lidt tilbage, af disse stribede herligheder, i str 4 og 5 år. Prisen er 125,- plus porto. 

lørdag den 14. maj 2011

markeds rester sælges - babysengetøj






Jeg havde syet sengetøj til markedet og havde det med hjem igen, selvom priserne efter min mening var lave. Derfor sættes disse babysengesæt nu til salg her på bloggen. Der er pudebetræk med til alle sæt.
Eventuelle rester ryger i shoppen. Priserne er som på markedet 175,- pr sæt + porto. Læg en kommentar eller send en mail til dortea74(a)hotmail.com hvis der er noget du er interesseret i.

onsdag den 4. maj 2011

ballondamen...


Nu er der sørget for praktisk foranstaltning til byttepenge og indtjening på Fyns fedeste forårsmarked i den kommende weekend.